lørdag 7. januar 2012

Frank og Gabe ッ

Gabe
Til bursdagen sin fikk søsteren min et pinnsvin, Frank, som jeg blogget om her. Så da måtte hun jo få en liten til jul også. Denne ble kalt Gabe.
Frank og Gabe

Jeg må nesten fortelle grunnen til at den store ble kalt Frank;
Min søster er ihugga teater fan, og idolet heter Frank Kjosås. Derfor heter pinnsvinet Frank.
Hun går selv på drama linja på videregående, og musikallinja på Bårdar på kveldstid. Helt siden hun var liten har drømmen vært teaterhøgskolen og jobb på Det norske Teatret. Hun jobber dag og natt for denne drømmen, og jeg beundrer hennes stå-på-vilje og målretta tankegang. Jeg er helt sikker på at om få år vil jeg se henne på en stor scene!
Favoritt stykket har lenge vært Next To Normal på Det norske Tatret. Nettopp derfor heter det minste pinnsvinet Gabe, oppkalt etter Frank Kjosås` karakter i dette stykket.
7. desember var vi å så siste forestilling av Next To Normal. Det var 3. gang jeg så dette, og Ingvilds 11. gang. 11!!! Det sier litt om hvor stor fan hun er. Hehe.. Dette er et fantastisk stykke, og det er veldig synd at dette var siste forestilling.

Tinka, hunden til søs, ville også være med på bildet.  


Oppskrift: Fiber Trends, Huggable Hedgehogs.
Ravelry oppskriften er her. Jeg kjøpte oppskriften på honsehuset.no(oversatt til norsk), men jeg klarer ikke å finne igjen oppskriften der nå. 

Jeg fulgte akkurat den samme oppskriften som på den store, men brukte Pt2 istede for Pt3 og gikk ned på pinnestørrelse, selvfølgelig.
Garn: PT2 og Funny (dobbel Nøstebarn 2-tråds merino lammeull til den heklede blomsten)
Tilbehør: dyreøyne fra Kaptein Biff, diamantknapp, vatt til å fylle med. 
Pinner: 4mm og 6mm

9 kommentarer:

 1. Kjempeflotte Pinviner :o) Bilde med hunden var jo bare skjønn :o)

  SvarSlett
 2. Bare meg igjen hehe Ser du har en toller sammen med deg på profilbilde. Er den din? Har hatt en toller selv i 13 år. Er så glad i disse tollerne :o)

  SvarSlett
 3. Utrolig søte pinnsvin, fikk veldig lyst til å strikke dem! selv om jeg missliker sterkt "fun-fur" garn, men det må vel til for å få myke gose pigger?

  Tipper søstern liker navngivingen!

  SvarSlett
 4. Å hærlighet så fine de var, skikkelig kos :)
  Så heldig en søster, og flink åsså. Håper hun når drømmen sin, uten drømmer kommer vi ingen vei :)
  Masse lykke til henne :)

  SvarSlett
 5. Kjempefine pinsvin! Tenker din søster ble glad :)

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentarer. Setter veldig stor pris på det. :)

  Janne: Ja, jeg har toller. Hun er nå 10,5 år. Mamma har datteren hennes, så det er to tollere i familien. :) De har vært litt av en jobb, siden de er omplassering begge to, men noen fantastiske hunder. Har du fortsatt toller?

  duBedåre: Jeg er heller ikke no fan av sånt garn, men på denne gjør det seg veldig. Hadde vært en h.. jobb å lage frynser av ull garn feks. Her strikker man jo bare med en tråd funny, så blir det pigger av seg selv. ;) Og det blir kjempe mykt og godt.
  Det er søster som har satt navn på dem selv, så regner med hun liker det. ;) Undulaten hennes heter også Frank, så dette går igjen kan du si.. ;)

  SvarSlett
 7. Kjempe fine pinnsvin! Kanskje det er det jeg skulle ha brukt all det "pelse"garnet jeg har som jeg ikke finner noe bruk for, hehe

  SvarSlett
 8. Ja det er noen skjønne vesner disse tollerne. Timmy døde desverre aug.10. Da var han 13 år gammel. Han var i full fart og frisk og raskt til lymfekreften tok han :o(

  SvarSlett
 9. Kjempesøte pinnsvin:)
  Fikk trøstepremien fra Give awayen du hadde og ble kjempeglad.
  Garnet var nydelig og fargen var perfekt:)))) En skikkelig trivelig overraskelse!

  Ha en trivelig søndagskveld.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...