onsdag 4. januar 2012

Kjøkkenkluter

Kjøkkenkluter var også en liten ekstra gave til mamma til jul. Jeg har hørt så mye bra om hjemmestrikkede kjøkkenkluter, så da tenkte jeg jo at dette måtte prøves. 

Siri, med bloggen Strikk og tøys, lager så mange fine kluter. Hun har laget vanvittig mange av dem, i all verdens vakre farger! Jeg ble veldig inspirert, men fant vel ganske fort ut at dette var noe jeg ikke kom til å gjøre så mye. Kan jo ikke si at rillestrikkede firkanter er det mest givende arbeidet.. Så jeg må bare konkludere med at jeg beundrer Siris tålmodighet! Men det blir nok noen fler, for jeg må jo prøve de ut selv også, og det er en veldig fin vertinnegave. ;)
Garn: dobbel mandarin petit
Pinne: 4,5 mm

6 kommentarer:

 1. Så fin gave å få, lekkre farger - pynter opp på kjøkkenet:) Lurer på at det blir noen sonne under juletreet neste år. (Joa tenker julegaver allerede)

  SvarSlett
 2. De ble jo veldig fine. Kule farger:)

  SvarSlett
 3. Så mye fint du lager! Har sett igjennom hele bloggen din, utrolig hvor mye du strikker og hekler.

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Nå gjorde du meg oppmerksom på din fine blogg, og hit kommer jeg gjerne tilbake for jeg ser du strikker utrolig mye fint :)

  SvarSlett
 5. Fine kluter, selv om det ikke er verdens mest spennende arbeid...
  Jeg falt også for de lilla heklevottene dine, og tror jeg må lage noen sånne. Takk for tipset!

  Strikketøymappen din er på vei, håper den faller i smak :)

  SvarSlett
 6. He he, føler meg litt strikkenerdete i omtalen, men det er jo det man er :)

  Det er som du sier - ikke så veldig spennende arbeid, men klutene blir kjempefine og er veldig gode. Veldig kule farger!

  God helg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...