onsdag 9. mars 2011

Thai suppe og oste/paprika-scones

Ser ikke like delikat ut som Wenche sin, men... ;)
I dag tidlig så jeg på God Morgen Norge, og det sto thai-suppe på Wenches meny. Det så så innmari godt ut, så da måtte det jo bli det til middag i dag. Og fy søren det var døds godt!!!  Jeg tok litt fersk ingefær oppi itilleg, og kjørte på med 3 ts red thai curry. Her i huset liker vi sterk mat. Sånn er det å være samboer med en Filippiner. ;) Neste ganng skal jeg ta litt mindre vann. Det står 1,5 l i oppskriften, men Wenche tok bare 1,3 l så tror det stemmer litt bedre.

Jeg bakte noen oste-scones til å ha vedsiden av, som jeg fant hos Emmeline. De også var helt sykt gode. NAM! De endringene jeg gjorde her var at jeg kutta opp en halv paprika og tok 2 ts paprikapulver. Jeg brukte også jarlsbergost, istede for det som står der. Veldig fornøyd med dagens middag kjenner jeg. Vet ikke helt om det er scones som passer best til en sånn suppe, men det gjør ikke noe. De var veldig gode hver for seg. ;)

Begge disse tingene anbefaler jeg absolutt på det sterkeste!!

3 kommentarer:

 1. Heihei:D Takk for kommentar hos meg. Nydelig blogg du har og så masse flott du lager. Legger deg til i bloggelista mi også:)

  Jakken har jeg heklet etter oppskrift fra ei bok jeg har kjøpt. Du kan lese om den i dette innlegget: http://heimsverden.blogspot.com/2010/08/helgehekling.html. Der ser du bilde av boken:)

  Ønsker deg en herlig kveld!

  SvarSlett
 2. Hei igjen:) Jeg hadde også veldig angst for å hekle på engelsk. Men som i norske hefter og bøker har denne forklaring foran med bilder og da er det veldig greit å forstå hva de bruker som stav, fastmaske, luftmaske. Det er jo for det meste det det går i. Så lenge du kan litt engelsk vil jeg ikke tro det skulle være noe problem:) I hvert fall ikke når man hekler fra en bok.

  Jeg har stusset litt på engelske og amerikanske oppskrifter på nettet fordi det virker nesten som de bruke litt forskjellige begreper. Da sliter jeg litt. Men denne boken var veldig grei å forstå:) Når jeg klarte å hekle på ting fra engelske oppskrifter åpnet en helt annen verden seg;) Har funnet mange flere oppskrifter til gutter også. Det er jo litt gøy:) Her er en annen bok jeg nettop kjøpte: http://heimsverden.blogspot.com/2011/02/cute-crochet-for-tiny-tots.html

  Blir imponert over hvordan du forandrer på oppskrifter. Det gjør jeg aldri:P Jukser jo litt inniblandt, men har litt angst for å få til å forandre mønster;) Tror ikke jeg får det helt til!

  SvarSlett
 3. Hehehe:D det er jo bar koslig:) Godt å vite jeg har noen å spørre om råd om jeg skulle trenge hjelp til forandringer;)

  Den dressen kommer faktisk også fra boken jeg skrev om i dette innlegget: http://heimsverden.blogspot.com/2010/08/helgehekling.html Masse fint i den altså:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...