søndag 13. november 2011

To enkle vester

Jeg er veldig lite flink til å lage flere av samme ting, men akkurat denne enkle vesten syns jeg er ok å lage flere ganger, og det har jo blitt noen av dem etterhvert. Syns den er veldig fin. Det er gøy med sånne enkle plagg, hvor man kan bruke kreativiteten og trikse og mikse som man vil. Og det er jo så morro med knapper, og ekstra gøy når man kan bruke store knapper som syns godt! :)


Oppskrift: Pickles enkel vest (str 2 år og 3-4 år)
Garn: Sandnes Duett + én trå av kid silk på den ene og noe "kid silk liknende" på den andre.
Pinne: 5,5 mm

Disse to vestene er bursdagsgaver til døtre av to venninner av meg. Syns de ble veldig fine når jeg la med en tråd som var litt hårete. Liker den melerte effekten, og det blir jo fort litt mer jentete og feminint når det er litt pusete.


Jeg brukte restene av duett garnet til å hekle noen kurver. 4 åringen som skal få den korall farga vesten har nyoppusset rom, så jeg tenkte det var hyggelig å supplere med noen søte kurver som hun kan ha hårstrikker i el.

Oppskrift: Eget
Garn: Sandnes Duett (er vel det som nå heter Duo som skal tilsvare Duett)
Nål: 5 mm


Jeg må også huske å takke veldig masse for alle kommentarene jeg får. Setter så utrolig stor pris på det! Smiler fra øre til øre, og jeg må si det er veldig stas når bloggere som jeg titter innom daglig og henter masse inspirasjon fra også syns det jeg lager er fint.
Tusen takk! :)

9 kommentarer:

 1. Flotte vester! Jeg har også laget flere av disse. Rett og slett fordi de både er fine, lette og raske å lage :)

  SvarSlett
 2. Kjempefine vester!
  Takk for tips på garn til de, har tenkt å strikke sånne til jentene mine snart;-) Kanskje jeg hermer:-)

  SvarSlett
 3. Ah, disse vestene er alltid en suksess både å strikke og å gi bort! Supersøte kurver, heldige mottakere!
  :)

  SvarSlett
 4. Flotte vester til små jenter! En oppskrift jeg også er veldig glad i:-) og - enig med deg - det er gøy når en kan leke med litt store knapper!

  SvarSlett
 5. Så nydelige vester du har laget. Nå ble jeg skikkelig inspirert og tror jeg skal gå inn og finne oppskriften. Jeg har også noe slikt pusegarn liggende og da kan jeg bruke det sammen med et annet. Takk for tipset.

  SvarSlett
 6. Å så søte! Sånn vil jeg også klare å lage!!

  SvarSlett
 7. Ser jo at jeg må in på picles å se på denne vesten igjen, for dine var mye morsommere enn den som ligger der.... :) Skikkelig lekkre, og anvendelige :)

  SvarSlett
 8. Veldig god ide med en tråd med litt pusete garn. Det skal jeg også prøve:-) Så mye fint du har laget.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...