lørdag 12. november 2011

Barndomsgenser med hette (uten hette).

Dette er en ufo som har plaga meg leeenge, men endelig er den ferdig! Jippi!! Jeg begynte vel på den i mars, eller noe sånt. Skjønner ikke hvorfor det alltid skal være så vanskelig å fullføre ting jeg begynner på. Men jeg blir så fort lei! Har skjønt at det er flere som er som meg.. Mange prosjekter gående samtidig. ;)


Som oppskriften sier skal det egentlig være hette på denne genseren. Men siden den var til en gutt på 6 år, så droppa jeg det. Syns ikke alve-hette er så innmari guttete, så da ble det krage. Og for at ikke de "flappene" bare skulle henge og dingle, så festa jeg de med noen piratknapper. Syns det ble veldig fint egentlig. Håper mottakeren blir like fornøyd. Moren ble iallefall veldig glad når jeg leverte det i går. :)


Oppskrift: Pickles Barndomsgenser med hette (6-7 år)
Garn: Drops Nepal
Pinner: 4,5 mm


9 kommentarer:

 1. Den ble kjempefin, heldig gutt som får denne :)

  SvarSlett
 2. Så stilig det ble med krage!! Noterer tips om å feste den med knapper:-)

  SvarSlett
 3. Så fin genser og kule knapper! :))

  SvarSlett
 4. Ååå:D Den ble vel kjempeflott:D Kan tenke meg det er stas med piratknapper:D

  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 5. Den ble superfin! Jeg digger sånne litt retro gensere.... Noterer meg trikset med kappene, og muligens bruker jeg det neste gang jeg strikker denne genseren... det kan være litt upraktisk med hette på strikkagenseren som skal være under regntøy eller parkdress.... smart iallefall:-)

  SvarSlett
 6. Så utrolig fin versjon av Barndomsgenseren! Den kragen var lur. Jeg har lenge lurt på å lage den, men har ikke vært overbegeistret for hetten siden den er særs upraktisk under jakker.. Takk for idèen! Har kikket litt gjennom ting du har laget nå, og la meg til som følger! For her er det inspirasjon å hente :)

  SvarSlett
 7. Ja, den ble skikkelig skikkelig fin! Har selv strikket 2 barndomsgensere, og er så glad i dem:) Ikkje rart mammaen til denne gutten ble fornøyd:)

  SvarSlett
 8. Den ble jo bare kjempefin! Og knalltøffe knapper da :o)

  SvarSlett
 9. Tusen takk alle sammen for så fine kommentarer! :) Det varmer. Det er din blogg, Siren, og dine barndomsgensere som inspirerte meg til denne. :) Ha en fortsatt fin dag alle sammen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...