tirsdag 29. november 2011

Gros djevellue

Genialt med en djevellue som ikke trenger montering!! Det skal sies at jeg aldri har prøvd meg på en av de andre variantene, men etter Jane prøvde en gang, og vi ikke sammen engang klarte å finne ut av hvordan vi skulle montere den har jeg ikke giddet å prøve. Men denne syns jeg ble kjempe fin, og den var kjapp og morsom å strikke.

Det er første gang jeg har laget i-cord snor. Jeg pleier alltid å hekle snor på babyluer i samme slengen som jeg hekler kant rundt lua, men på denne passet det ikke å hekle kant, så da syns jeg det var det fint å prøve denne i-cord varianten. Jeg syns det ble fint, og dessuten syns jeg det virker som disse må være bedre å knyte enn hekla snorer. Hva pleier dere å gjøre?


Stripete:
Mønster: Gros djevellue str 6 mnd
Garn: Drops baby merino
Pinner: 2,5 mm og 3 mm 

Mørk rosa: 
Mønster: Gros djevellue str 1 år (ble nok litt større enn 1 år..)
Garn: Sandnes mini alpakka
Pinner: 3 mm og 3,5 mm4 kommentarer:

 1. Fine luer du har strikket.
  Syns igrunnen hele blogggen din er veldig fin. Du har en fan her. Har aldrig laget luer med snor så jeg vet ikke hva syns er best:)

  SvarSlett
 2. De luene slår alltid an:-) Jeg strikker i-cord eller bruker en form for dobbel fingerhekling som også gir "runde" snorer. I-corden sitter jo veldig bra i og med at du kan begynne med å plukke opp maskene der du vil de skal sitte!! Igjen supert for meg med monteringsvegring;-)

  SvarSlett
 3. Denne måtte jeg prøve, kjempegøy så tusen takk for tipset :) Du lager så mye fint, skikkelig inspirerende denne bloggen din!

  Ha en fin Søndag.

  SvarSlett
 4. Det var det den hette, ja! Strikka jo tre slike i fjor vinter og huska jo IKKE hvor! Herlig lue som sitter godt rundt hodet. Alle mine 4 har hatt slike i både ull og bomull. Synnøvehilsen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...