lørdag 26. november 2011

Morro med knapper!

Da jeg så alle de fine knappene som Siren, med bloggen Hekta på strikk hadde kjøpt måtte jeg fort inn på Joya fibers å titte jeg også. Jeg ELSKER knapper. Får aldri nok!!

Jeg syns dette var den aller fineste. Litt retro. Helt etter min smak!
Dette er bare noen av knappene jeg kjøpte. Huff.. Slet skikkelig med å ikke gå helt amok! Ja, ja.. sånn er det når man har knappedilla. Kan man kalle det en sykdom? ;)
Jeg kan absolutt anbefale denne butikken. Det var utrolig masse fint der. Billig, enkelt og kom i postkassa etter kun 5 dager. Lykke!! Sitter her nå og smiler fra øre til øre, og er superfornøyd med dette funnet. KOS DEG!!

5 kommentarer:

 1. Er veldig glad i knapper jeg også!! Har en liten boks der jeg samler alle knapper jeg finner rundt om kring. Denne butikken skal jeg sjekke ut :D

  Tusen takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min :)

  SvarSlett
 2. Har sett masse på disse typen knapper rundtom, de er så fine. Men jeg lurer på hvordan de blir når man vasker klærne.... Har fått helt knappedilla jeg og, kan gjøre det kjedeligste plagg til en fest :)
  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke prøvd å vaske de enda, men på de mønstrete virker det som det er en slags film utenpå liksom. Tror da det skal gå bra å vaske de. :)

   Slett
 3. Takk for svar... Tror jeg må prøve å bestille de :)

  SvarSlett
 4. Artig med knapper ja ;) Jeg har gått helt bananas på eBay nå og bestilt rundt 1700 knapper :o

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...