fredag 15. november 2013

Flytting og pulsvanter til fin venninne

Plutselig har vi flyttet til Nøtterøy (fra Oslo) og det har blitt litt stille her på bloggen.  Det ble litt brått bestemt og siste uken i oktober satt vi i ny leilighet på denne herlige plassen. Ingen av oss kjenner stedet fra før, og vi føler oss litt tøffe som hopper i det. Foreløpig koser vi oss veldig med de nye omgivelsene og tror at vi ikke kommer til å angre på dette valget. Dette er noe annet enn Oslogryta for å si det sånn. Vi trivdes der også altså, men følte at vi trengte litt mer plass både inne i leiligheten, og ute. Hage og flotte turområder. :)
I Oslo bodde vi i samme borettslag som bestevenninna mi, så vi så hverandre nesten hver dag. Det var utrolig deilig å ha henne så nær og det føles veldig trist og rart å flytte fra det. Men men.. sånn er livet innimellom, og det er jo ikke SÅ langt unna. 
Før vi flyttet strikket jeg et par pulsvanter til henne. Hun har bursdag i slutten av november og jeg var redd jeg ikke fikk sett henne nærmere bursdagen, så det var viktig for meg å få gitt det til henne før vi flytta. Hun ble superduper glad, og bruker de hele tiden. Det er jo alltid like koselig. :) Jeg var litt redd for at det fargerike garnet skulle bli for "rotete", og at mønsteret ikke skulle komme ordentlig fram, men det gikk heldigvis veldig fint. Jeg valgte også å ta fargebytte på vranga, sånn at jeg fikk den stripa ved vrangborden der. Syns det gir et litt røft uttrykk. Og overgangen fra svart til blå/grønn blir ikke så brå. Kanskje tullete, men litt morsomt. ;)

Mønster: Cranford mitts
Garn: Sandnes fantasy og Drops fabel
Pinne: 2,5 mm

8 kommentarer:

 1. Tøft av dere å ta spranget fra byen til landet! Håper dere trives videre i ny tilværelse, Nøtterøy er bare helt nydelig :)
  Flotte pulsvarmere!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nytt bosted!
  Pulsvarmerne var riktig fine.
  Likte både mønster og farge:-)
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt bosted! Ingenting slår ren luft, hage og litt avstander!

  SvarSlett
 4. Spennende å flytte på seg, lykke til på nytt sted. Og nydelige pulsvanter i fint garn :)

  SvarSlett
 5. Oj, oj, oj! Så tøft gjort! Jeg har alltid noe inne i meg som ønsker å gjøre det samme! Pakke og flytte fra gryta - til roligere omgivelser! Nå har dere jo bodd der en liten stund. Jeg håper dere trives! :)

  Ønsker deg en riktig god helg! :)

  SvarSlett
 6. Flott blogg. Og velkommen til øya "mi"

  SvarSlett
 7. Stahlwaren Folding Foam Rig With Titanium nail
  Stahlwaren Folding Foam Rig with Titanium nail. titanium plumbing Features ti 89 titanium calculator a titanium-art finish that creates titanium white rocket league a dense, rich and strong grip. babylisspro nano titanium Stahlwaren Folding Foam titanium max Rig

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...