tirsdag 15. mars 2011

Pickles enkel vest og navnelapper


Syns disse knappene var så fine!
Jeg har sikla på denne vesten lenge, og endelig fikk jeg lagd den. Har så mange prosjekter gående nå om dagen, så har egentlig vært veldig bestemt på at jeg ikke skal begynne på noe nytt. Men her en dag fikk jeg bare helt nok av sofapledd og strikkajakker, så jeg måtte bare gjøre noe annet. Jeg fant fram 3 nøster med Drops Nepal som jeg hadde liggende, og satte igang med str 1 år, for jeg var redd jeg ikke hadde nok garn. Men jeg brukte bare i underkant av to nøster, så det hadde jo holdt i lange baner til større størrelse også. Denne vesten var jo det kjappeste av det kjappe! Var unnagjort på få timer. Denne kommer det garantert til å bli flere av. 
Oppskrift: Pickles enkel vest, str 1 år
Pinne: 6mm

 
Endelig har jeg fått sånne fine lapper jeg også! Kjempe fornøyd! :) Men jeg fant ut etter å ha sydd lapp på denne vesten at: JEG KAN IKKE BRUKE SYMASKIN! Og det var jeg ikke fullt så førnøyd med. ;) Jeg har sett så mange som har hatt så pent påsydde lapper med sikk-sakk-søm i kontrast farger og diverse. Hvordan får de det til? Jeg må nok sy de på for hånd fremover tror jeg. Det ble jo bare skeivt, og var jo helt umulig å få det pent og likt på fremsiden og baksiden.. Please skrik ut om det er noen som har gode tips!!
 

15 kommentarer:

 1. Så flink du er.. Super deilig vest!!
  ..fineste navnlapper..

  Har desverre ingen gode sy-tips :/

  Ha en finfin dag

  -Ida Susanne
  (sukkertøy for øyet)

  SvarSlett
 2. Først; Grattis med bok fra GiveAway hos Kreativ Stil! =)
  Så; en fin blogg du har! Tips til å sy på merkelapp; Sy bare en rett søm i kortendene og dropp langsidene! Det bruker å gjøre susen hos meg på strikkede plagg!
  =) Misemor

  SvarSlett
 3. Så fin vest du har strikket. Aner ikke hvordan få lappene fint på. Jeg har lapper, men har ikke brukt en eneste en...

  SvarSlett
 4. Og ikke minst; lyst til å prøve lykken i lotteri igjen? Sjekk bloggen min, der ligger det link til flere foruten mitt lotteri!
  =) Ha en fin dag

  SvarSlett
 5. Nydeleg vest!! Og flotte merkelappar.

  SvarSlett
 6. Flott vest :)
  Når det gjelder å sy på lappene.. jeg gjør dette for hånd, men råder deg til å bruke tråd i samme farge som det du skal sy det på. Da syns det ikke så godt :)
  Og når det er på strikketøy, så pleier maskinsømmen å synke litt inn i garnet, så jeg tror ikke det hadde vær synbart hvis du sydde på den lappen i f.eks. nakken (innvendig) med hvit tråd :)

  SvarSlett
 7. No fekk eg òg lyst å finna fram dette mønsteret... ;)

  SvarSlett
 8. Det var en nydelig vest:D:D

  Så fine lapper du har fått. Har også hatt så lyst på slike. Hvor har du kjøpt dem? Har dessverre ikke noen tips til hvordan du syr dem på;)

  SvarSlett
 9. Takk alle sammen for hyggelige kommentarer. :) Lappene har jeg kjøpt på http://www.minanamnband.se/

  SvarSlett
 10. Ja, denne vesten er utrolig fin! Og den ble utrolig lekker i nepal! Herlige navnelapper. Jeg har ikke noe tips ang maskinsøm, da jeg selv syr lappene på for hånd.

  SvarSlett
 11. Heisan.
  Fin vest. De merkelappene syr jeg på for hånd;-)

  Jeg vet ikke hvor garnet er kjøpt. Jeg kjøpte det av en annen.

  SvarSlett
 12. kjempe fin :) jeg lurer på om jeg stjeler, om det er greit:9 men et spm... hvor får du tak i slike søte navnelapper???

  SvarSlett
 13. Takk :) Navnelappene bestiller jeg på http://www.minanamnband.se/

  SvarSlett
 14. Kjøpe navnelapper i Norge?

  Mange farger og motiver på www.nominette.no. Fra 143,- for 100 stk. Leveringstid er ca 10 arbeidsdager.

  Navnelapper i bomull, størrelsesmerker, vaskeanvisninger og pyntebånd finner dere på www.sigurdhoel.no.

  SvarSlett
 15. Så fin en blogg du har, med masse herlige plagg :) og denne vesten er jo så søt og kan brukes til alle mulige anledninger :):)
  Fortsatt fin kveld til deg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...