søndag 18. mars 2012

Det ble visst enda flere babyluer gitt..


For en stund siden viste jeg fram litt luerJeg fikk visst litt dilla på babyluer etter det..
Fikk brukt opp en del rester da, så var jo ikke så dum dille å få egentlig. ;) Lurer på hvem som skal bruke alle disse luene, men kjekt å ha. ;) Det dukker alltids opp noen venninner som trenger barselgave. 


Her ser dere noen fler..Oppskrift: Nøstebarn lettstrikket lue (hvit og beige striper: str 0-3 mnd, hvit dobbel perlestrikk: str 6 mnd)
Garn: Drops merino ekstra fine
Pinne: 2,5 mm og 3 mm

Mønster: Gros djevellue str 6 mnd
Garn: Drops fabel
Pinner: 2,5 mm og 3 mm 

Oppskrift: Lyalya Hoodie pattern (str baby 6-24 mnd)
Garn: dobbel Drops alpakka
Pinne: 4 mm og 5 mm


10 kommentarer:

 1. Der er noget ganske særligt over noget, der er mange af, f.eks. mange babyhuer.
  Det var et skønt resteprojekt, der er mange der kan gøres glade fremover.

  SvarSlett
 2. Kjempefine luer, alltid greit å ha noen småpresanger på lur :)

  SvarSlett
 3. Du verden for en lue produksjon!! Lettstrikka lue med perlestrikk så veldig lekker ut!! Tror jeg må prøve meg på en slik jeg også... modellen er allerede en favoritt, og den så ut til å være sikkelig lekker med perlestrikk her hos deg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg liker også veldig godt denne modellen. Og det er morsomt å variere litt i hvilken teknikk man bruker. Det er bare fantasien som kan stoppe én. ;)

   Slett
 4. Å herlighet for en produksjon! Blir mange varme hoder av dette:) Fine var de! Min favoritt er fortsatt lettstrikket lue fra Nøstebarnboka!

  SvarSlett
 5. Sånne smågaver er jo veldig kjekke å ha liggende på lur! Og at du fikk brukt opp litt garnrester er jo heller ikke noe minus ;)

  SvarSlett
 6. Hei. Jeg er en nybegynner dame på snart 50:), aldri for sent å lære. Hvor er det mulig å finne oppskrift, tror det er noe jeg kan klare til mitt første barnebarn på 6 mnd?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Nei, aldri for sent å lære. Og jeg er sikker på at du får til en liten lue. :) Jeg vet ikke helt hvilken det var du ville ha oppskrift på, men på Gros djevellue har jeg lagt link til oppskrift hvis du trykker på navnet. Nøstebarn luen er fra Nøstebarn sin bok, og den kan du kjøpe i Nøstebarn sine butikker. Eller så kan du finne masse gratis oppskrifter på garnstudio.no. Lykke til! :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...