tirsdag 18. desember 2012

Mislykka tova votter.

Jeg skulle strikke et par tova votter til herre (julegave), men da de kom ut av maskinen hadde de krympa alt for mye! De var tilogmed for små til meg (og jeg har små hender). Blæ! Men mamma så de lå her en dag hun var innom og prøvde de på. "De passa til meg. Jeg ønsker meg de!!", sa hun.. Så da ble de til henne da. Hell i uhell. ;)  
Nå, i skrivende stund, er mamma og lillesøster på vei til Fuerteventura. De skal være der i 3 uker. Heldiggriser!! Der blir det nok ikke så mye bruk for votter. Men jeg håper hun får glede av dem resten av vinteren. ;)
Jeg misunner dem varme i 3 uker nå altså. Vi skal kose oss på fjellet i jula, så jeg klager ikke jeg heller.. Men jeg lengter etter varmen!! Vi får varme oss i ull så lenge vi da. ;)

Oppskrift: Nøstebarn
Garn: Dale Heilo
Pinne: 5,5 mm

3 kommentarer:

 1. Toving er skikkelig vanskelig syns jeg - liker ikke at størrelsen så lett kan bli feil. Synd egentlig, siden tova votter er så gode i bruk. Så bra vottene dine kom til nytte likevel :)

  SvarSlett
 2. Toving er en risikosport - men det fine er at det som oftest passer til en eller annen, selv når det ikke ble helt som planlagt. Og tova votter er jo deilig i vinterkulda!
  Ha en fin førjulsdag!

  SvarSlett
 3. Slett ikke mislykka, bare litt annerledes enn planlagt? ;) det er alltids passende hender rundt omkring, men det er ikke alltid like praktisk med slike overraskelser like før jul :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...