torsdag 27. desember 2012

Gledelig jul ☃

Håper dere alle har hatt en fiiin julefeiring!

Jeg har vært på fjellet og kosa meg gløgg en hel uke. En deilig, avslappende og hvit julefeiring på Gålå. Pappa, samboeren min, jeg og 2 hunder. Deilig å komme seg bort fra storby og førjulsmas. (selvom det er koselig med førjulstid også da)
Vi har stappa innpå med så masse mat og godt vi har klart og spilt ørten runder med yatzy. Godt! Masse strikking har det blitt også. ;)
Både to- og firbente har kosa seg masse, og virkelig fått lada batteriene.

Full av masse ny energi og inspirasjon er jeg nå tilbake i sivilisasjonen og Oslo. Litt trist og kjedelig, men litt godt også.   

To gode venner på tur. :)
Min Solo til høyre og mammas Scilos til venstre, som vi passer i jula.
Nå er det jo endelig lov til å vise frem julegaver.. men dumme meg var så ivrig på å gi det bort, så jeg glemte helt å ta bilder.. Får håpe at mottakerne er snille og sender meg noen bilder. Så resten av julegavene får jeg vise etterhvert. ;) 

Disse tøflene strikket jeg til min stesvigerfar. Tova tøfler slår aldri feil, og det gjorde det ikke nå heller. Han ble veldig glad. :) 
Mønster: Sandnesgarn
Garn: Vamsegarn fra Rauma
Pinne: 5,5 mm

Ha en fortsatt fin romjulstid, alle sammen.

6 kommentarer:

 1. Tova tøfler er og blir helt perfekt. Disse var også nydelige!
  God romjul!

  SvarSlett
 2. Dei tøflane såg gode ut, tøfler er alltid kjekt å få. Eg har og gitt vekk ein del som eg har gløymd å ta bilde av, dumt men slik er det. Fortsatt god romjul til deg og:))

  SvarSlett
 3. Høres ut som en deilig julefeiring :) Rart det der, hvordan man aldri rekker å ta bilde av julegaver?!?

  SvarSlett
 4. Så herlige tøfler. =) Beklager at jeg ikke har svart før nå, du spurte om jeg hadde oppskrift på lange babystrømper, jeg er i gang med å lage oppskrift, så du kan sjekke eplabutikken min (Misemors Husflid) etterhvert, så vil de dukke opp der. =) Du har en flott blogg med mye interessant, så jeg legger meg til som følger, så ses vi plutselig igjen. =)
  Ha et godt nytt år. =)

  SvarSlett
 5. Hei hei:) og godt nytt år!
  SÅ søte hunder du har.
  Ta en titt i bloggen min, du har funnet en liten overraskelse.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...