mandag 3. desember 2012

En populær adventskalender.

Jeg lagde en adventskalender til min kjære, som jeg hadde gjort klar til han kom hjem lørdag kveld etter noen dager borte. Han ble veldig glad!! 50% pol-varer slår vel aldri feil. ;) Jeg syns pakkene passet så godt oppi Lillehammer bryggeri kassa vår, så da ble det sånn isteden for å henge de på veggen. 
Dette ble de tre første gavene, og Thomas er storfornøyd!! Det er koselig å lage adventskalender altså. I allefall når mottakeren blir så glad. :) 

Han trengte sårt et par votter. Og de kunne jo ikke kommet mer beleilig nå når det plutselig ble 15 minus. Nå skal han slippe å fryse på hendene ute på tur med hunden. :)

Jeg brukte dobbel tråd. En melert (svart og grå) Sterk fra Du store Alpakka og en mørk mørk grå Sisu. Dette ble en veldig fin melert effekt, syns jeg. De ble knallfine! Og akkurat passe guttete. ;)

Oppskrift: A´s Almanakk sin supre votteoppskrift
Garn: Du Store Alpakka Sterk og Sandnesgarn Sisu
Pinne: 3,5mm

5 kommentarer:

 1. Har en sånn kalender-mann i hus her også, men her er det sikkert 80% snop hehe prøvde meg et år på litt mer forskjellig, men er nok gleden av å spise sukker nesten hver dag i 24 dager som slo best ann her ;)

  SvarSlett
 2. Hehe.. Gadd ikke å variere så fælt jeg heller. Her er det øl som slår an, så det ble masse forskjellig øltyper fra polet, flaxlodd, strikka votter og litt sjokolade. ;) Jeg er litt mer som din mann, og koooser meg med kinderkalender. :)

  SvarSlett
 3. For en flott gave! Dette ville mannen i huset satt pris på - jeg får legge meg det på minnet til neste år :) :)

  SvarSlett
 4. Det var en smart mix! Sikkert solid også - og det er jo veldig praktisk.
  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 5. Så fine votter!! Må prøve den oppskriften jeg og, og kjøpte garn i helga som er tenkt til de.
  Skjønner godt at kalenderen falt i smak :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...