fredag 16. november 2012

L.U.E.R ❅

Da jeg så denne lua på bloggen G-Anette´s kreativiteter måtte jeg rett til garnbutikken og kjøpe garn til sånn lue. Minste jenta til ei venninne, Emma, fylte 5 år i oktober, så jeg tenkte denne var en fin liten bursdagsgave til henne. Den ble overrakt i går, og hun ble veldig glad for en liten bursdagsgave på etterskudd. Og den passet kjempe fint. :) Det er alltid litt spennende når jeg strikker til andre, og se om den passer.. 

Den grå er til Linnea, som dere så her, i julegave. Den er strikket med samme pinne og maskeantall som den beige, men siden det var enkel Mirasol ble den tydelig mindre enn i dobbel Drops Alpakka. Håper den passer like godt til henne også. :)


Jeg strikket 2 rette 2 vrange i vrangborden på disse, istede for 3 rette, 2 vrange. Ikke spør hvorfor, men jeg trodde det var det som var i diagrammet. Note to self; se litt bedre på diagrammet neste gang. Men det gjør ingenting, for de ble veldig fine likevel. ;)


Beige:
Oppskrift: Florence by Drops design
Garn: Mirasol
Pinne: 3,5 mm

Grå: 
Oppskrift: Florence by Drops design
Garn: dobbel Drops alpakka
Pinne: 3,5 mm


❅ ❅ 
 Det ble en til meg selv også gitt.. Syns ikke mønsteret kommer så godt fram på disse bildene, men jeg likte det veldig godt. Morsomt å strikke, lett å memorere og fint resultat. 
Oppskrift: Florence by Drops design
Garn: dobbel Drops alpakka
Pinne: 3,5 mm og 5mm


7 kommentarer:

 1. Flotte luer - forstår godt fristelsen til å kjøpe garn til din :) Bra at det var lett å memorerer (er selv glad for de oppskriftene ja )

  SvarSlett
 2. Takk for tips om flott lue.
  Trenger virkelig ei ny lue, så nå må jeg bare få unna det som allerede er på pinnene. Liker nemlig ikke å ha flere prosjekter på gang.
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 3. Veldig fine luer du har lagd:) Fine gaver!! Tusen takk for raskt svar på teppe-spm. mitt, både her og på bloggen! Blir nok et slik teppe-prosjekt på meg også. Skal kjøpe garn til uka ;)
  God helg!

  SvarSlett
 4. Litt sen å oppdatere meg på blogger i disse hektiske juletidene. Men så flott luene ble! Og så bra at de passet :) Kjempefin lue til deg selv også :)

  Kos deg i førjulstida
  Klem ♥

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...