søndag 11. november 2012

Pulsvanter og lue til ei litta go´jente ♡

Pulsvanter og denne lua, ble bursdagsgave til lille søte Linnea, som blir 3 år om noen dager. Men hun fikk lov til å pakke opp da jeg var på besøk i går. ;) Settet passet helt perfekt og både mor og datter ble veldig fornøyde! Og vi hadde en fin hoppemegrundt lekestund i senga med lue og pulsvanter på før det var natta.
Nydelige Linnea!
Pulsvantene ble til av restegarn fra lua, og en lue til som hun skal få til jul. Var ikke nok garn til votter, men små jålejenter liker vel pulsvanter også, tenkte jeg. Og jammen hadde jeg rett. Hun kunne jo pille nese selvom hun hadde på seg votter. Hehe..  ;) 
Jeg tok utgangspunkt i votteoppskriften til Anne på landet. Strikket 15 omg vrangbord i mansjetten, 4 omg vrangbord oppe ved fingrene. La bare opp 2 masker over tommelhull og felte inn 1 m rett ovenfor tommelhullet på 3. runde etter hullet. Brukte 12 m til tommel. 1 runde glstrikk og 4 omg vrangbord også her før jeg felte av.
Oppskrift: Anne på landet
Garn: Mirasol og Drops babyalpaca silk
Pinne: 3 mm og 3,5 mm

9 kommentarer:

 1. Passer perfekt til små jålejenter :-)

  SvarSlett
 2. Så søte! Jeg har nettopp strikket bursdagsgavevotter etter samme oppskriften. Veldig lettvint og greit - og så blir det jo så fint!
  Ha en fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 3. Søt lita dame med et flott vintersett!

  SvarSlett
 4. Så herlig jente, og kjempefint sett :)

  SvarSlett
 5. Kjempestilig sett til ei søt jente:))

  SvarSlett
 6. Stilig sett! Så gøy at frøkna like det så godt :)

  SvarSlett
 7. ååå jeg har ventet og ventet på en addresse så jeg kan sende den, satt hinn dagen å vurderte å etterlyse den. Send den på nytt til stine.setre@gmail.com du :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...