fredag 19. oktober 2012

Blogg statistikk og gode tanker

Jeg sitter og ser på statistikken her inne på bloggen og blir så glad og litt nostalgisk når jeg sitter og ser tilbake på alle innleggene jeg har hatt her, og ikke minst blir jeg veldig veldig glad når jeg tenker over hvordan denne bloggverden har påvirket min glede rundt håndarbeid. Det er jo så sykt mye inspirasjon å hente. Og mye å lære. Det er absolutt ikke sikkert håndarbeid hadde vært en stor del av min hverdag, hvis ikke jeg hadde havnet her. 
Jeg titter ganske ofte inn på statistikk siden på bloggen for å se.. Hvilke land folk sitter og leser bloggen min fra, hva folk har søkt på Google før de finner veien. Jeg syns det er veldig koselig! Og ikke minst at mange av leserne har funnet fram via deres blogger. Det er absolutt slik jeg finner flest blogger også. Deres linker og anbefalinger om andres blogger, og deres blogglister.

Statistikken endrer seg så klart fra tid til tid, men når jeg ser på totalstatistikken fra jeg startet å blogge, 15.mars 2008, er dette de bloggene hvor flest folk har funnet veien til bloggen min gjennom (i denne rekkefølgen):

Dette er alle blogger jeg følger fast, og har gjort det i flere år. Jeg syns denne lille store bloggverden er så koselig. Og herre min så mye jeg har lært gjennom disse årene med blogging. Det blir jo en helt annen håndarbeidshverdag når man kan følge med på hva andre gjør og hente masse inspirasjon og kunnskap.
 
Og selvom blogg driven går litt opp og ned, og det kan gå litt tid mellom innleggene, så er det jo veldig hyggelig å se at leserne ikke blir borte. 
Jeg blir alltid like glad når det kommer koselige kommentarer på det jeg har laget, og når folk kontakter meg for å be om råd eller bare gi noen fine ord. 

Det er gøy å sitte og bla seg bakover i bloggen og se på ting man helt hadde glemt at man lagde. det aller første innlegget jeg la ut her var Bestemor teppe til lille Sara, Det teppet husker jeg veldig godt at jeg lagde. Jeg var ganske fersk på håndarbeidsfronten og brukte en evighet på å lage det, og hadde det med meg overalt! Min venninne Marianne fikk det i barselgave til sin yngste jente, Sara. Og det var verdt alt arbeidet, for Marianne ble kjempe glad og teppet ble godt brukt i flere år. 

De innleggene jeg har hatt absolutt mest treff på er (i denne rekkefølgen): 

4 kommentarer:

 1. Ja bloggverden e r hærlig, messe fine folk og massevis av inspirasjon. Jeg merker jeg kan bli litt hekta på statistikken, noen ganger må jeg inn å sjekke hvær dag, bare for å ha det gjort. Å så er det jo så gøy å surfe rundt i andres blogger, å kose seg med alt det fine. Nå er min blogg snart 1 år, å jeg er ny i "gamet", men det har gitt meg masse glede det sisste året, det må jeg si :)

  Ha ei fin helg Ane :)

  SvarSlett
 2. Føler det samme som deg! Så koselig at du får så mange treff fra meg da :) Setter så pris på alle de flotte inspirerende bloggene som er her <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er en fin oppfinnelse dette med blogg altså. :) Og så føler man liksom at man kjenner hverandre litt etterhvert.. Selv om man egentlig ikke gjør det.. Rart! ;) Ha en fin helg! :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...