fredag 15. oktober 2010

Et søtt lite sommer sett


Ja, nå har vinteren satt inn for fult her. Sånn er det å bo i Nord.. Det laver ned og har gjort det i flere dager nå. Gleder meg til å reise ned til Oslo om en uke kjenner jeg. ;) Litt tilbake i tid.. ;) Men jeg får jo masse tid til å hekle og strikke da, her jeg sitter i sofan under pleddet mitt med en varm kopp kaffe. Her er det siste jeg ble ferdig med. Et heklet sett fra Sandnes. Det gikk veldig fort og greit å lage. Brukte garn-rester fra den heklede kjolen jeg la ut her for litt siden. Det er en lue og jakke i dette settet også, så kanskje det blir laget etterhvert. ;)Mønster: Sandnes Garn, mandarin baby (hefte baby/barn 0-4 år: 1006) str 3 mnd
Pinne: 2,5 og 3
Heklenål: 2,5
Garn: mandarin petit

9 kommentarer:

 1. Så utrolig søtt sett :D
  Hvis jeg glemmer det første bildet, vekker det jammen litt sommerfornemmelser, også :D

  Gleder meg til du kommer til Oslo! Dessverre har vi ikke frozen Cappuchino her, men vi skal vel klare å kose oss allikevel :D

  SvarSlett
 2. Gleder meg så masse jeg også!! Jeg kan ta med meg frozen jeg.. hehe. Vi får trøste oss med fredagsmixen. ;) Jeg varmer opp med en pose nå jeg. Hihi ;)

  SvarSlett
 3. Så flott fint sett! Skulle ønske jeg hadde noen slike små å strikke/hekle til, men... Ditt sett ble i alle fall veldig fint. Hyggelig at du besøkte siden min forresten. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Det skulle jeg ønske at jeg hadde også. ;) Men jeg gjør det alikevel jeg. Hehe.. Dukker alltid opp noen som trenger barselgave, eller så får man kanskje bruk for det selv en gang. ;)

  SvarSlett
 5. Jeg har bodd i Nord jeg også for noen år siden. Og vinteren kom alltid tidlig og holdt lengst. Vi bodde i Vesterålen men jeg har skjønt at du bor enda lenger nord. Jeg må virkelig si at du er flink til å strikke og hekle.

  SvarSlett
 6. WOW!! :)Den nye eiarn tell det sette blir jammen heldig. :) Nydeli! Og du e så flink som vanlig. :)

  Stor klem fra Cathrine. :)

  SvarSlett
 7. Hei:) Har du noe oppskrift(som går ann å lese) på den broderinga eller hva man skal kalle det?:) for å få det mønstere?

  SvarSlett
 8. Anne Malene: Hm.. nå vet jeg ikke helt hva du mener? Dette settet er strikket og heklet (ikke brodert), og jeg har fulgt oppskriften som man kan finne i heftet: Mandarin baby, baby/barn 0-4 år: 1006 (Sandnes Garn). Jeg hjelper deg gjerne, men kan ikke skrive hele oppskriften her. Du kan kjøpe heftet i garnbutikk.
  Håper du får det til. :)
  Ane.

  SvarSlett
 9. Næmmen helledussan så nydelig :) hmm, spørs om det heftet havner i korga mi når jeg skal på strikkekafe hos Maud's garn i Lillestrøm førstkommende :)
  Men blir jo generelt dårlig av å surfe på blogen din, er jo så fantastisk mye fint du lager :) inspirasjonskilde jah!!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...