tirsdag 5. oktober 2010

Bestemor teppe


Etter å ha sett dette på Olavas verden, ble jeg inspirert til å finne fram restegarn og lage teppe av det jeg også. Dette har jeg laget i PT3, som jeg lagde så masse tovede tøfler av i fjor. Restene har bare tatt opp masse plass, så det var SÅ digg å få brukt det til noe. :) Det var jo ikke på langt nær like fine farger som Olavas, men det var det jeg hadde. ;) Og ikke var det mange stompene igjen da jeg var ferdig, så må si at jeg er rimelig fornøyd med det!
Fort gikk det å lage også. Brukte gårsdagen på å hekle rutene og feste tråder, og formiddagen i dag på å sy rutene sammen, hekle kant og tove. :)
Det ble ikke så stort, men passer helt fint som sofa pledd til en liten kropp, eller som underlag i en sofan/benk, til å ha i hagen el.

Man bli rimelig lei av å feste tråder etter et sånt teppe, derfor måtte jeg bare dokumentere det med et lite bilde. ;)

Mønster: bestemor-ruter etter eget hodet (11 runder), sydd sammen og heklet to runder rundt hele teppet. Tove på 40 grader.
Pinne: 8mm
Garn: PT3

3 kommentarer:

 1. Åhh, det ble kjempeflott... :O)
  Liker veldig godt fargenen i teppet ditt. Jeg syns faktisk brunt, grått, beige og andre jordfarger er en nydelig kombinasjon. Jeg har heklet et teppe i disse fargene tidligere.

  Morsomt at jeg har inspirert deg!

  klem

  SvarSlett
 2. Må si kreativiteten blomstrer hos deg for tiden :)
  Teppet er kjempefint, og helt "mine" farger, de passet jo supert sammen.

  Takk for blogg-hilsen :D

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Takk for det, begge to. :) Det er også veldig mine farger, men iforhold til det med så masse fine sterke farger så så det jo litt tamt ut. ;) Men jeg er veldig fornøyd assa. Spesielt fornøyd med å ha fått brukt opp såå masse reste garn! :) Når man bare har et nøste av en farge og et halvt nørste av en annen, er det ikke alltid så lett å finne på noe å gjøre ut av det. ;)
  Klem.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...