søndag 1. april 2012

Nøstebarn bestefartrøye


Før jul kjøpte jeg masse Viking alpaca silk, for egentlig å lage denne jakken fra MbyM magasinet. Men etter å ha strikket vrangborden nederst så ombestemte jeg meg. Det er himla masse masker, og for en som aldri har strikket noe til seg selv, og også hater mønsterstrikk fant jeg ut at dette ikke var det beste prosjektet å starte med..
Da satt jeg igjen med en hel haug garn jeg ikke ante hva jeg skulle bruke til..
I julen strikket jeg en liten bestefartrøye av noe av det, og jeg driver nå faktisk med en mariusgenser til meg selv, for å bruke opp enda litt mer.. ;) Det er første gang jeg strikker marius, så jeg er veldig spent på hvordan den blir. :) For ikke så lenge siden ble jeg ferdig med å strikke topstykke (!) faktisk (gleder meg til å vise dere den når jeg har fått tatt noen bilder), og når jeg hadde klart å bevise for meg selv at jeg klarte å gjennomføre et så stort prosjekt så tenkte jeg at jeg måtte tørre å prøve meg på mariusen, tross mønsterstrikk-frykten. ;)

Men her er altså da bestefartrøya. :) Jeg elsker disse fargene. Gleder meg til å se den på en ettåring en gang. :)
Oppskrift: Nøstebarn bestefartrøye (str 1 år)
Garn: Viking alpaca silk (knapper kjøpt på nøstebarn)
Pinne: 3mm og 3,5mm


6 kommentarer:

 1. Denne genseren ble da veldig fin. Det er fint du har fått noe ut av garnet. Store prosjekter er alltid litt kviefullt ;-)

  SvarSlett
 2. Kjenner igjen den starte å gi opp greia ;) Forskjellen er at jeg rekker ikke opp, jeg putter det i en pose å håper på et mirakel ;)

  Trøya ble lekker, og jeg er sikker på at Mariusen i disse fargene blir mye finere enn den originale.... Gleder til å se :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin stripegenser du har strikka!! Ynskjer deg ein finfin påske:))

  SvarSlett
 4. Flott genser! Veldig fine farger!

  SvarSlett
 5. Lekker genser, og jeg ELSKER fargene!

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 6. den ble utrolig lekker! nydelig fargekombinasjon :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...