mandag 19. august 2013

Lucille jakke

Har sett en nydeligere liten jakke? Jeg falt umiddelbart da jeg så dette mønsteret. Det var vel på bloggen Småregn jeg så den første gang. Jeg ser at jeg med fordel kunne brukt litt lysere garn for å frem mønsteret enda bedre, men pytt pytt. Den ble fin i denne litt melerte mørkere grå også. 
Igjen her en kombinasjon av det sukkersøte mønsteret og det litt røffere garnet med tweed utrykk. Av en eller grunn liker jeg dette veldig godt, å mikse litt. Her ser dere feks den sennepsgule Sandnes vesten hvor jeg også har kombinert et veldig søtt mønster med en tøffere farge. 
 Jeg valgte å strikke lenger ermer enn i oppskriften, for jeg tenker 3/4 ermer på en ulljakke er ganske upraktisk her i vårt kalde land. Jeg laget de litt "ballongformet" (og felte inn 16 masker på rettsiden og 4 masker tilbake (i første rillen).
Knappene jeg valgte denne gangen er noen bittesmå lysegrå perlemorknapper med utskårede minibittesmå hjerter inni. :)

Håper dere alle sammen har noen fine dager, med skoleoppstart, jobb eller hva dere enn måtte drive med. Her i Oslo nyter vi en deilig sol dag. Håper det blir flere slike fremover. Oppskrift: Courtney Kelley - Lucille (str 6/9 mnd)
Garn: Holst Garn uld/silke
Pinne: 2,5 mm

10 kommentarer:

 1. Den var kjempefin, den likte jeg godt!
  Takk for link til mønster.
  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke! Likte garnvalget:)

  SvarSlett
 3. Nydelig! Og lurt med litt ballong på armene, det er ikke lett å tre på de små jakker med helt smale armer :)

  SvarSlett
 4. Denne var kjempefin! Er enig med deg i at det fote er fint å blande søtt mønster med litt røffere garnkvaliteter og rustikke farger.

  God høst til deg også!

  SvarSlett
 5. Råålekker!!! Nydelig mønster og kjempefint garn- og fargevalg:)

  SvarSlett
 6. Nydelig, nydelig, nydelig!! :)

  SvarSlett
 7. Åh så FIN den ble :) Nydelig farge! Takk for link også, det var svært hyggelig! Godt å se du kom i mål med den engelske oppskriften! Jeg kom meg aldri til å svare deg, på spørsmålet ditt, beklager det! Ser ut som du klarte deg godt uten likevel :) Nå ble jeg inspirert tilbake. Kjekt å kunne inspirere hverandre!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...