tirsdag 24. januar 2012

Vaffellue nr 3
Da jeg så Pickles jentene på God Morgen Norge i dag kom jeg på at jeg hadde glemt å vise dere denne vaffelluen fra Pickles. Kjempe fint innslag, forresten. Les mer om det her. Heldige jentene som har denne drømme jobben! Flinke er de. Kreative og Inspirerende!

Første gang jeg laget denne luen syns jeg den
var morsom å strikke, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke syns den er såå gøy nå lenger.. Det tar litt tid når man må passe på at man strammer like mye hver gang man skal "snurre" tråden. Hvertfall når man er perfeksjonist, som meg. ;) Men den er jo så fiiin, så jeg måtte bare lage en til meg selv også, siden de andre har blitt gitt bort. Så endelig fikk jeg meg en vaffellue jeg også. :) Jeg er kjempe fornøyd, og bruker den hele tiden!

Jeg lagde den litt lenger enn oppskriften sier. Må stort sett det, for jeg har så mye hår som må få plass oppi. ;)Oppskrift: Pickles vaffellue
Garn: Dobbel drops alpakka
Pinne: 4,5mm

6 kommentarer:

 1. Så kul farge på lua :) Den er kjempefin. Er her inne og kikker med jevne mellomrom. Du lager masse fint!

  SvarSlett
 2. Kjempe flott lue!
  Fargen er skikkelig tøff :)

  SvarSlett
 3. Så flott lue.... så vanskelig ut å strikke, men var veldig fin!! Jeg strikker luer også, men er litt dårlig på å bruke de. Du lager utrolig mye fint!! klem mariann

  SvarSlett
 4. Wow, vilket snyggt mösnter! :)

  SvarSlett
 5. Kjempe fin lue! Jeg er enig med deg om at innslaget med pickles jentene var bra! Du har også en nydelig hund;) Vakker;)

  SvarSlett
 6. Har omtalt deg litt i bloggen min i dag :) God helg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...