tirsdag 10. januar 2012

Hundegenser til lille Tinka ❤


Bildet er tatt av Marianne Nordengen 
Tinka er hunden til lillesøsteren min, Ingvild (Ia), og lille Phaléne-mor trenger noe varmt å ha
på seg når det er kaldt ute. Små prinsesser skal ikke fryse!  På bestilling fra Ia lagde jeg denne genseren fra Drops i høst. Jeg har bare vært utrooolig treig med å blogge den. 
Både Ingvild og Tinka var veldig fornøyde og den blir brukt hver dag. Tinka trives godt med å ha på seg strikkagenser! 

Denne lille skjønnheten kom inni familien i sommer, 2,5 år gammel. Ia skjønte fort at denne lille jenta var svært trenings glad, og de begynte å trene lydighet. De meldte seg på en konkurranse ganske kjapt, og jammen vant de ikke hele skiten. 
Her trener de konkurranselydighet: 
Bildet er tatt av Marianne Nordengen
Bildet er tatt av Marianne Nordengen 
Bildet er tatt av Marianne Nordengen 

Hvis dere vil lese mer og se flere bilder av Tinka og de andre hundene i familien kan dere besøke Ias bloggTinka på sin faste plass i vinduskarmen. :)


Veldig grei oppskrift. Ser mange velger å kutte ut mønsteret når bena kommer og man må strikke mønster frem og tilbake istede for rundt og rundt. Jeg skjønner hvorfor de gjør det, for det er litt knotete, men jeg syns det gikk greit. Er jo ikke store genseren dette her, så det var fort gjort. Og det var jo verdt litt knot når man ser hvor fin den blir tilslutt. :)


Oppskrift: Drops hundegenser
Garn: Drops Lima
Pinne: 3mm og 3,5mm

6 kommentarer:

 1. Flott genser. Jeg har også en liten hundefrøken som bruker genser når det er kaldt. Godt at det finnes noen som klarer å lage sånne flotte strikkegensere til oss. Jeg er så heldig å ha en strikkeflink venninne. =)

  SvarSlett
 2. Er så morsomt med alle hundene som har på klær, så søte :) Har en "gammeltante" som syr massevis til sine 5 hunder, de har alt fra bunad til nattskjorter. Denne genseren likte jeg :)

  Om du ser at jeg har vært her inne mange ganger i dag, er det fordi jeg plages med bloggen i dag, åsså må jeg bare teste noe :)

  God helg til deg :)

  SvarSlett
 3. Flott genser og fargene passet perfekt til fargene i pelsen:)

  SvarSlett
 4. Såååå søt! Jeg er igang med Cupcake kjolen, ble så inspirert av den nydelige lilla du har strikket:-))

  SvarSlett
 5. Så fin hundegenser til en nydelig hund:) Denne varmer sikkert en liten hundekropp i vinterkulda. Min lille sheltie har så mye pels, så hun får ikke klær, men veldig morsomt å se andre som strikker til firbente:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...