fredag 9. desember 2011

Selebukse

Igjen har jeg blitt inspirert av Siren, med bloggen Hekta på strikk. Hun har laget flere av disse selebuksene, og jeg syns de så så fine ut. Jeg hermet etter garnvalget på denne, for vi har tydeligvis samme favorittgarn Og jeg er så glad i denne lilla-fargen. Gleder meg til noen kan få bruk for denne buksa, for den likte jeg veldig godt. Fin bolle-fasong og deilig og mykt garn.
♥   

Den var veldig grei å strikke, men midtpartiet var litt drøyt og monteringen var selvfølgelig noe herk da den strikkes frem og tilbake helt opp til bærestykket.
For å være helt ærlig er det denne buksen jeg satt og strikket her. Og det begynner jo å bli en stund siden.. Så den har nå ligget siden mars og ventet på at jeg skal gidde å sy den sammen. 
Men nå fikk jeg endelig motet over meg, og ble ferdig Jeg kommer nok uansett til å lage flere av denne, tror jeg, for resultat var vært monteringen. Neste gang kanskje jeg gjør det med en gang også.  


Oppskrift: Mykstart Bukse med seler (str 9-12 mnd)
Garn: mini duett
Pinne: 2,5mm og 3mm

7 kommentarer:

 1. Den ble jo helt nyyydelig, med herlige farge!!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Den var lekker og fargen var super fin :)

  SvarSlett
 3. Den ble jo knallfin. For en nydelig farge, og den ser litt mer "fastere" ut i duett enn i min alpakka ;) Nydelig!

  SvarSlett
 4. den var fin den!! Dumt med mye monteringsarbeid, men ser det lønner seg når det kommer så fine plagg ut av det:) ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Kjempefin bukse du har strikket! Deilig med slike myke og varme plagg på denne tiden.

  Ønsker deg en kjempefin helg :)

  SvarSlett
 6. Så fin den ble :) og detaljene på "smekka" var skikkelig prikken over i'en. Monteringsjobben har jeg hørt om ved ett par anledninger ja, og jeg skjønner godt at det var noe skikkelig herk, men når resultatet blir så fint er det jo verdt det :-)
  Også har du fått så fine smileys i bloggen din :D

  Ha en kjempefin helg, så sees vi kanskje til shopping, kaffe og tur til uka?
  Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig!!
  Klem Monica :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...