søndag 20. februar 2011

Nøstebarn jakke og tunikaFor en liten stund siden lagde jeg et nøstebarn sett til Emma, 3,5 år. Minstejenta til ei god venninne. Jeg må si at nøstebarn oppskriftene innimellom kan være litt forvirrende (en del feil i oppskriften bla). Men etter litt prøving og råd fra min gode venninne og faste strikkekonsulent, Jane, ble det veldig bra tilslutt. Jeg syns etterhvert i strikkinga at det så ut som størrelsen ble så mye mindre enn den jeg hadde sett hengende i nøstebarnbutikken. Jeg tok med meg strikketøyet til butikken, og riktignok var det hvertfall 10-15 cm i forskjell fra modellen. Greit nok at det kanskje blir litt dratt mens det har hengt på henger i butikken lenge, men det var jo så innmari stor forskjell. Jeg ble da redd for at det jeg lagde skulle bli alt for lite til Emma. Men heldigvis ble det helt perfekt! Hun har enda litt å vokse i, og det er jo supert. Lille Emma ble superhappy, og det er jo det viktigste!! :)


Jakke:
Mønster: Nøstebarn voksejakke (er i boka)
Garn: Nøstebarn 2-tråds merino lammeull (farge: grå og lyng)
Pinne: 3,5 mm

Tunika
Mønster: Nøstebarn tunika 1962 (er ikke i boka)
Garn: Nøstebarn 2-tråds merino lammeull (farge: lyng)
Pinne: 3,5 mm


3 kommentarer:

  1. kjempe fint sett, og så bra at det passet. og at hun likte det. ha en flott søndag!

    SvarSlett
  2. Kjempefint sett. Jeg har jo sett det underveis, men moro å se det ferdig. Kjempefint med blomsterpynt! Også har du blitt god på bilder også :)

    SvarSlett
  3. Så fint det ble! Jge har søkt etter tunika fra Nøstebarn og endelig fant jeg et bilde som viser hvordan rillestrikken i raglanfellingen skal være. Fine farger og morsomme blomster med knapper i :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...