onsdag 23. februar 2011

En knæsj vaffellue

Ei venninne ønsket seg en vaffellue i en fresh farge, og da ble det det da; knæsj rosa. Fargen synes litt dårlig på bildet, men den er ganske knæsj. ;) Blir nok en liten stund til neste vaffellue nå.. De er kjempe fine, og det ser mye vanskeligere ut enn det er. Men ikke så morsomme å strikke, syns jeg. Her er den forrige jeg lagde.

Mønster: Pickles vaffellue
Garn: Sandnes alpakka
Pinne: 4,5 mm

6 kommentarer:

 1. Eg har sansen for denne hua, men eg har ikkje strikka ho sjølv - ennå. Heldig er mottakeren! ;)

  SvarSlett
 2. Flott lue og heldig venninne! Denne lua har vært på lista mi en stund, kanskje jeg endelig skal legge opp til den? Ser så fin ut! Og jeg liker mønsteret, som du sier enklet, men ser kompolisert ut. Har strikka votter og sokker med det mønstert, nemlig... i alle fall nesten likt. ha en fin dag, takk for innspirasjon!

  SvarSlett
 3. Du er utrolig flink til å strikke, og hver gang jeg er innom her så er det et nytt strikke tøy som er avsluttet. Fin Epla butikk også. Jeg er fan av smykkene dine :-)

  SvarSlett
 4. Hei! Fin lue! Likte også ullbuksa under her, den må jeg notere meg.
  Ang oppskrift på skjerfet mitt... Har jo tenkt å skrive ned oppskriften, men youknowhowitis, ting tat tid, og foreløpig har det blitt med tanken. Men det hjelper med et spark bak.
  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...