fredag 13. juli 2012

Et lite livstegn..

...for å vise fram en liten kreativ løsning jeg kom frem til da jeg kjøpte et nytt iphone headset for ikke så lenge siden. Jeg har hatt utallige av disse og er så lei av at de til stadighet blir ødelagt.
Jeg tenkte at jeg måtte gjøre slik at ikke tråden knuter seg så fælt, i håp om at det ville gjøre at headsettet ikke ble så fort ødelagt. Etter et sjal jeg heklet tidligere i sommer hadde jeg litt mandarin petit rester som kom til nytte her. (jeg skal vise dere sjalet snart)
Jeg tvinnet tråden tett i tett rundt hele ledningen opp til der den deles i to. Endene lirket jeg med nål inn under tvinningen. Det tok himla lang tid ift hva jeg trodde, men jeg ble veldig fornøyd. Jeg har nå brukt headsettet (knutefritt) i ca 1 mnds tid, hver dag, og tråden sitter like fint.
Jeg håper dere alle har en fin sommer og at dere har fint vær der dere er. Det kan vi ikke akkurat skryte av her i Oslo, desverre. Men jeg koser meg likevel. 
Har hatt en uke på Norefjell quality spa & resort med med mor og søster. Det var utrolig deilig og avslappende. Lange turer i fjellet, spa behandlinger, god mat og godt selskap. Kan ikke bli bedre enn det. :) I dag går turen til Lillehammer med kjæresten, for helgen. Deilig å komme seg litt bort fra byen. Blir nok ikke de store feriene på meg videre i sommer, men vi har flere helge planer, bla et bryllup i august. Det blir koselig

Livet smiler og kjærligheten blomstrer. 

Ha en fortsatt fin sommer, alle sammen.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...