tirsdag 4. oktober 2011

Mosters babystrømperI dag ble barselgaven til min venninne Monica overlevert. Jeg la med disse sokkene sammen med fabelbuksen som jeg blogget her. Hun ble kjempe glad. :) Jeg blir aldri lei av å gi bort hjemmelagde gaver. Er så utrolig koselig med de som setter sånn pris på det. :) Disse sokkene var lette å lage, men jeg må si at jeg HATER ting som skal sys sammen. Disse strikkes frem og tilbake og sys sammen hele veien bak og under. Herk! Men de ble veldig fine tilslutt da. ;)


Oppskrift: Nøstebarn mosters babystrømper. (str: 4/12 mnd)
Garn: Naturfarget 2-tråds merinoull fra Nøstebarn
Pinne: 2,5 mm
4 kommentarer:

 1. Kjempesøte sokker!
  Helt enig med deg i at hjemmestrikkede gaver er det beste å gi bort. Blir mer personlig, også er det kvalitet over hjemmestrikkede plagg:)

  Vi koser oss med vår Bedlington ja, har du hatt en tidligere? Det er ikke mange jeg treffer som har hørt om rasen.

  SvarSlett
 2. Flotte sokker og så ser dei så gode ut!!

  SvarSlett
 3. Har du den boka også ja:D Så gøy! Syntes også den kan være litt vanskelig å finne garn. Vet de har det ene på garnbutikken, men er litt redd det er dyyyrt:P Kjempesøte sokker du har strikka! Deilige og høye:D

  SvarSlett
 4. Hei Ane:D

  Jeg kjøpte faktisk oppskriften på etsy. Først gang jeg har kjøpt noe der faktisk. Fikk den som pdf på mail, så veldig enkelt og greit. Kostet ikke så mange kronene. Du finner butikken deres her: http://www.etsy.com/listing/83099797/crochet-pattern-for-baby-cable-boots

  Vi får se om jeg får ånden over meg om jeg kjøper symaskin, hadde jo hatt veldig lyst til å være med på det julesykurset:)

  Ha en kjempefin søndag:D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...