lørdag 2. april 2011

Heey jeg vant, jeg vant!!


Jeg vant en give away, igjen. Så utrolig gøy! :) Kom på andre plass i Pringelings sin give away, som hadde trekning i dag. Jippi!! Så heldig jeg er som har fått to premier på så kort tid. Gleder meg masse til å se hva som kommer i posten nå. :)
Dere burde alle ta dere en tur innom Pringeling´s blogg. Hun lager masse fint! 6 kommentarer:

 1. Hei, så koselig blogg du har! Her var det mye fint!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med fin premie :-) Minner meg om Bellas Mittens - som jeg ikke rota meg til å strikke i vinter, men som jeg har en plan om å strikke ;-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 3. Gøy å finna denne fine bloggen din! Har lagt meg til som følgjer. Du lurte på oppskrifta til dei hekla "verneskoa" i bloggen min. Trur det var ei oppskrift som sto i eit gammalt Familien-blad. Tippar det var ei Gjestal-oppskrift. Det er veldig enkelt. Du byrjar i tåa og aukar jevnt til du får passande omkrets (til fotbladet). Etter kvart byrjar du å hekle fram og tilbake (i staden for rundt og rundt) for å få opning til å putte foten nedi. Hekle til passande lengde og sy saman bak. Den brettekanten eg har hekla rundt tøffelen for å gjere han høgare, stod ikkje i oppskrifta. Lukke til (dersom du set i gang å hekla)!

  SvarSlett
 4. Hei. Gratulerer med premie:-)
  Legger meg til som følger hos deg, veldig mye fint du lager, så det blir spennende å følge deg videre.

  Ha en fortsatt fin helg:-))

  Klem Høstmamma

  SvarSlett
 5. Hei! hvordan står det til?? Savner bloggingen din!
  :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...