søndag 5. desember 2010

Fylte horn

I går hadde jeg en liten bake runde igjen, for å fylle opp fryseren med rundstykker og fylte horn. Fylte horn er så innmari godt. Jeg blir aldri lei! :) Og man kan jo fylle de med hva som helst. Taco-rester, pepperoni, ost, skinke, krydder, tomatsaus... You name it! De som slår best ann her er ost og skinke, så det er stort sett det jeg lager.
(Det blir litt dårlige bilder, for jeg tar stort sett med mobilkamera)






Ingredienser (ca 16-20 stk):
1 l hvetemel
1 pk tørrgjær
1 ts salt
4 dl melk
6 ss olje
ønsket fyll


-Bland det tørre
-Varm opp melken til 37 grader og ha oljen oppi melken
-Bland alt sammen
-Hev til dobbel størrelse
-Kjevle ut og skjær ut passe store trekanter. Legg på fyll og rull sammen (fra den brede enden mot den smale).
-La heve litt til.
-Pensle med egg og/eller melk, strø over valmuefør og evt litt ost.
-Stek ved 225 grader i ca 10-15 min.




4 kommentarer:

  1. Mmmmmmmmmmmm.....desse såg gode ut. Oppskrifta vert lagra med ein gong. Ha ein fin 2. søndag i advent.

    SvarSlett
  2. Nam nam.....oppkriften er lagret ;o) Og bloggen din er nå lagt til på min liste over de jeg følger. Det var mye godt å finne oss deg.

    SvarSlett
  3. Nå ble jeg sulten! Tror nok jeg skal printe ut oppskriften din og prøve den en gang. Takk skal du ha.

    SvarSlett
  4. Så koselig med kommentarer. :) Ja, dere burde prøve.. Det er kjempe godt, og veldig enkelt. Det er jo ingredienser mam stort sett har i skapet. Og en fin måte å få brukt middagsrester feks. ;) Håper det faller i like god smak hos dere som det gjør hos oss. ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...