(Det blir litt dårlige bilder, for jeg tar stort sett med mobilkamera)
Ingredienser (ca 16-20 stk):
1 l hvetemel
1 pk tørrgjær
1 ts salt
4 dl melk
6 ss olje
ønsket fyll
-Bland det tørre
-Varm opp melken til 37 grader og ha oljen oppi melken
-Bland alt sammen
-Hev til dobbel størrelse
-Kjevle ut og skjær ut passe store trekanter. Legg på fyll og rull sammen (fra den brede enden mot den smale).
-La heve litt til.
-Pensle med egg og/eller melk, strø over valmuefør og evt litt ost.
-Stek ved 225 grader i ca 10-15 min.
Mmmmmmmmmmmm.....desse såg gode ut. Oppskrifta vert lagra med ein gong. Ha ein fin 2. søndag i advent.
SvarSlettNam nam.....oppkriften er lagret ;o) Og bloggen din er nå lagt til på min liste over de jeg følger. Det var mye godt å finne oss deg.
SvarSlettNå ble jeg sulten! Tror nok jeg skal printe ut oppskriften din og prøve den en gang. Takk skal du ha.
SvarSlettSå koselig med kommentarer. :) Ja, dere burde prøve.. Det er kjempe godt, og veldig enkelt. Det er jo ingredienser mam stort sett har i skapet. Og en fin måte å få brukt middagsrester feks. ;) Håper det faller i like god smak hos dere som det gjør hos oss. ;)
SvarSlett