onsdag 29. september 2010

Lue og sokker

Jeg fant ut at jeg måtte prøve garnet de har på Nille. Overraskende nok syns jeg dette var et godt garn å jobbe med. Det er godt å mykt og jeg syns resultatet ble bra. Absolutt verdt sine 20 kr. Et nøste holdt til både lue og to sokker og jeg har enda mer garn igjen..

Mønster: Nøstebarn Madam Møllers babysokker str 3/6 mnd og -Lettstrikka babylue 6 mnd
Pinner: Sokker 3mm, lue 2,5 mm
Garn: Baby Merino fra Nille

tirsdag 28. september 2010

Julegave-prosjektet..

Dette er mitt prosjekt om dagen.. Heklet løper. Det kommer til å ta sin tid.. Nål i str 1 mm! Jeg må ha andre prosjekt samtidig selvfølgelig så jeg ikke går dritt lei, men målet er å bli ferdig til jul, så svigermor får gave i år også. ;)

mandag 27. september 2010

Baby teppe

Her er et baby teppe jeg laget til søsteren til samboeren min, som fikk en liten gutt mandag 20. september. Det er laget såpass stort at hun kan bruke det både i vognen, på gulvet og som sengeteppe..

Garn: dale stork
Pinne: 2,5
Mønster: tatt utgangspunkt i en oppsktift i Dalegarn babytepper-heftet. Jeg la opp litt ferre masker og lagde det litt lenger.
Posted by Picasa

Strikket hals

Igjen fant jeg noe jeg har glemt å blogge. Dette er to halser jeg laget for lenge siden. En grønn og en brun, begge i faerytale-garn. Jeg husker ikke pinne og antall masker. Men det er nå bare rundt og rundt strikk med en liten vrang bord både øverst og neders. Veldig enkelt, og supert tv-strikk. ;)

lørdag 18. september 2010

Heklede pulsvarmere

Her er noen heklede pulsvarmere jeg lagde for lenge siden. Fant plutselig bilder og tenkte det var lurt å blogge dem. Noe jeg ikke er så flink til å huske på. ;) Husker hverken garn eller pinnestr og mønsteret er bare staver fram og tilbake til ønsket størrelse og sy isammen kantene, minus over noen av maskene så man får hull til tommelen.
Posted by Picasa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...